"Zorg, Passie en Aandacht"

Ervaringen.

Gastenboek

Ben Haveman Modern Art
26-03-24 17:10:12
Nu ga ik toch al heel wat jaartjes naar de tandarts, maar zoals ik het hier in mijn huidige woonomgeving bij Van Huizen heb ervaren, zo kom je het zelden tegen. Ik had geen betere keus kunnen maken, niet alleen vanwege de uitstraling van de ruime praktijk en de professionele behandeling, maar vooral ook vanwege de vriendelijke omgang met de bezoekers. Je zegt het niet gauw van de tandarts, maar het is een feestje om hier naar toe te gaan.
Silvana van der Borden
31-10-23 12:40:05
Graag wil ik een berichtje achterlaten, mijn ervaring is heel positief en overtreft mijn verwachtigingen. Van binnenkomst tot aan het eind van het bezoek. Ik vind iedereen ontzettend vriendelijk en stellen mij heel erg op mijn gemak. Ook wil ik met name uitspreken dat ik heel erg te vreden ben over Bouchra, haar kritsich oog en deskundigheid geeft mij een groot gevoel van vertrouwen. Dit heb ik in de praktijk al aangegeven maar ik wil dat wel nog even hierin kwijt. Top tandarts!
Erica Benders
25-08-22 08:06:37
Door nare ervaringen in het verleden ben ik zeer angstig geworden voor een tandarts. Door Herwin en zijn team durf ik weer te bellen als ik pijnklachten ervaar. Je kunt meteen terecht en wordt goed opgevangen. Ze nemen rustig de tijd voor je waardoor mijn vertrouwen zo is gegroeid dat ik nu alleen naar een afspraak ga!
Caroline Kloet
27-02-22 10:44:50
Prachtige praktijk. Wat betreft inrichting mooi, schoon, ruim met moderne apparatuur. Het team is goed op elkaar ingespeeld en staan altijd voor je klaar. Heb je pijn is er per direct plek voor je. Heb je angst stellen ze je op je gemak. Kortom geen zorgen als je naar de tandarts moet, want je bent in goede handen.
Siberta Hassing
13-05-21 19:53:08
Compliment voor het team en de wijze waarop je te woord wordt gestaan en geholpen. Een voorbeeld van klantgerichtheid. Wat heerlijk dat men zelf kronen kan maken. In één dag klaar, super.
Tonen: 5  10