"Zorg, Passie en Aandacht"

Ervaringen.

Gastenboek

Erica Benders
25-08-22 08:06:37
Door nare ervaringen in het verleden ben ik zeer angstig geworden voor een tandarts. Door Herwin en zijn team durf ik weer te bellen als ik pijnklachten ervaar. Je kunt meteen terecht en wordt goed opgevangen. Ze nemen rustig de tijd voor je waardoor mijn vertrouwen zo is gegroeid dat ik nu alleen naar een afspraak ga!
Caroline Kloet
27-02-22 10:44:50
Prachtige praktijk. Wat betreft inrichting mooi, schoon, ruim met moderne apparatuur. Het team is goed op elkaar ingespeeld en staan altijd voor je klaar. Heb je pijn is er per direct plek voor je. Heb je angst stellen ze je op je gemak. Kortom geen zorgen als je naar de tandarts moet, want je bent in goede handen.
Siberta Hassing
13-05-21 19:53:08
Compliment voor het team en de wijze waarop je te woord wordt gestaan en geholpen. Een voorbeeld van klantgerichtheid. Wat heerlijk dat men zelf kronen kan maken. In één dag klaar, super.
A Krikke
25-04-21 20:28:22
Prachtige praktijk, geeft een fijne en rustige sfeer als je zit te wachten, je nerveuze gevoel neemt in ieder geval af. Behandeling vakkundig, apparatuur ziet er professioneel uit. Kon zonder “ellende” de praktijk weer verlaten...... tot over een half jaar 😀