" Zorg,Passie en Aandacht "

Welkom op de website van tandartspraktijk H. van Huizen.

In 1998 studeerde tandarts van Huizen af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na een aantal jaren te hebben waargenomen, heeft hij in 2001 besloten om zelf een praktijk te gaan opstarten.

Sinds 2002 is tandartspraktijk H. van Huizen gevestigd in Steenwijk en in de loop der jaren een begrip geworden. Door de jaren heen heeft de praktijk zich steeds meer uitgebreid. Medio mei 2020 gaat de praktijk verhuizen naar het centrum van Steenwijk. U kunt bij tandartspraktijk van Huizen terecht voor algemene tandheelkunde, specialist endodontologie, mondhygiëne,implantologie, maar ook voor uw aankopen op het gebied van reinigingsmiddelen van uw gebit etc.

Bent u angstig of heeft u een traumatische ervaring meegemaakt en bent u het vertrouwen kwijt,dan helpt tandartspraktijk van Huizen u graag een stapje verder. Heeft u andere specifieke wensen,dan kunt u uiteraard contact opnemen met de praktijk.

Ook besteed tandartspraktijk van Huizen meer zorg en aandacht aan de ouderen. Het komt te vaak voor dat ouderen niet in staat zijn om naar een praktijk te komen. In overleg en afhankelijk van de klacht komen wij dan ook graag bij u thuis.

Gelet op het schrijnende tekort aan tandartsen en de vergrijzing,vindt tandartspraktijk van Huizen het van groots belang, dat de zorg in de woonplaats geleverd blijft. Wij zijn voorbereid op de toekomst en op de noodzakelijke zorg die u nodig heeft. Door uitbreiding van de praktijk met meerdere kamers,goed toegankelijk voor minder validen en door het inzetten van  meerdere disciplines, is uw zorg altijd dichtbij. Tandartspraktijk van Huizen is "Senior Proof".

Ook besteed tandartspraktijk van Huizen veel zorg en aandacht aan een goede mondhygiene. Onze missie is om patiënten met de juiste zorg en aandacht, de juiste middelen toe te reiken voor het behoud van een gezond gebit. Bij ons krijgt u goede voorlichting en instructie, zodat u thuis met de juiste producten en middelen verder kunt voor een optimaal resultaat. Heeft u vragen of problemen, laat het ons dan weten...Wij adviseren u graag.

Ook voor het leveren van mondverzorgingsproducten kunt u bij ons terecht. Lukt het u niet om langs te komen?...Geen probleem,u vindt onze producten in onze webshop op www.tandartsvanhuizen.shop

"Bij tandartspraktijk H. van Huizen staat zorg, passie en aandacht voor u als patiënt centraal".

Wij heten u van harte welkom !

Met vriendelijke groet

Ook namens onze medewerkers,

Herwin en Chantal van Huizen